maanantai 18. helmikuuta 2008

Matkustelua ja uusia taitoja

Koko perhe lähti 5.2. kohti Bangkokia. Lento oli aika raskas, koska lähtö oli vasta illalla ja Alisa nukkahti syliin huonosti. Lopulta tyttö nukahti ja loppulento meni hyvin.

Oltiin koko reissu pelkästään Bangkokissa ja tsekkailtiin pääasiassa lähiympäristöä. Jarno pääsi nostalgioimaan ja kävi vierailemassa vanhassa vaihtokoulussaan AIT:ssä. Kampus oli kuin ennenkin ja vanha kämppäkin löytyi, mikäli näkömuisti pelasi.

Reissua "varjosti" Jarnon duunimatka joka oli alkava 11.2. luokkaa 11 h Bangkokin koneen laskeutumisen jälkeen. Varjosti, koska matkajärjestelyt olivat jotenkin todella vaikeita. Pääasiassa NSN:n sähköpostiongelmien takia.

Jarno kuitenkin pääsi lennolle ja kävi kiertämässä reitin 11.2. Peking-12.2. Varsova-13.2. Munchen ja Lenggries-16.2. Peking.

Laura soitteli 15.2. ja kertoi, että Alisa oli ottanut ensimmäiset 3 askeltaan. Vielä aika haparoivia, mutta tärkeintä on että idea on keksitty ja Alisa uskaltaa irroittaa kädet ja syöksyä kohti isää, äitiä tai sohvaa. Siitä se lähtee...

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Jee, Alisa Go Go!
Yleisö vaatii videoklippiä :)