maanantai 29. tammikuuta 2007

Siellä röh täällä röh, joka puolla röhröh

Lauantaina oli toisiaan Nokian bileet. Tarjoilu sisälsi snackejä - tiukimpina vatsalaukku ja muut sisäelimet. Jäi kokeilematta, mutta kaikki muu mitä maistoin oli välillä hyvä-mauton. Juhlat olivat myös perheelle (=puoliso ja lapset), joka teki tilaisuudesta erilaisen verrattuna suomalaisiin firman bileisiin. Ohjelmassa oli showta ja erilaisia pelejä kuten possuongina. Huippupeleinä on hyvä mainita myös rodeo sekä mökkitikka. Jokaiseen peliin oli luokkaa 50-100 m jono, joten jäi mulikkaratsastus väliin. Homma huipentui arpajaisiin, joista itselle jäi haaviin pieni kahvinkeitin. Lisäksi kaikille paikalle tulleille jaettiin MP4-soitin.

Muutenkin monesta pelistä voitti pehmolelupossuja jolle on selvä selitys. Helmikuun puolessa välissä alkaa nimittäin sian vuosi, jonka on määrä olla yltäkylläistä ja rikasta aikaa. Mm. lapset jotka syntyvät sian vuonna luonnollisesti hyvässä asemassa. Myös meneillään oleva koiran vuosi on hyvää aikaa, sillä koira on hyvä johtaja, uskollinen ja luotettava. Saa nähdä millainen Alisasta tulee. :) Nämä kaksi peräkkäistä hyvää vuottaa vuotta näkyy siten, että avioiliittoja on solmittu kaksinkertainen määrä normaaliin. Luonnollisesti lapsia syntyy myös paljon.

Porsaat, joita näkyy JOKA paikassa kuvastavat hieman miten tärkeä juttu kiinalainen uusivuosi ja siihen liittyvä ns. kiinalainen horroskooppi on. Kiinalainen uusi vuosi on verrattavissa tärkeydeltään länsimaiseen jouluun, mutta juhlinta on käsittääkseni hieman railakkaampaa. Juhlintaa jatkuu koko viikko ja myös Nokialla on ko. viikko vapaata. Kertoman mukaan ulkona haisee ruuti. :)

Ei kommentteja: