tiistai 2. tammikuuta 2007

Uusi vuosi uudet rutiinit

Edellisestä kirjoituksesta onkin hetki aikaa. Päivät kuluu siivillä! Sairaalarytmi jatkuu edelleen, eli ruokaa tulee kolmen tunnin välein ja loput pyritään huilaamaan. Tyttö on hieman jo aktivoitunut ja välillä uni ei ihan heti tule. Tyttö on kuitenkin edelleen tosi kiltti, eikä juurikaan huuda tai itke. Kaikkien ikävintä on selkeästi pesu, joka aiheuttaa kapinointia, erityisesti jos vahingossa potkaisee oman jalkansa vielä viileään veteen. Siis ennen kuin iskä tai äiti ehtii säätää veden lämpimämmäksi.

Neuvolatäti kävi viime perjantaina kotikäynnillä. Tyttö oli taas ottanut painoa ja massaa oli perjantaina 2070 g, eli 75 g enemmän kuin kaksi päivää aiemmin sairaalasta lähtiessä. Paino jopa näkyy hieman pyöristyneinä poskina. Jokainen voi itse arvioida. Kuvassa perusilme, ns. suppusuu.


Perjantaina juhlistettiin tytön syntymää ja pidetiin varpajaiset Lohjalla - Etelä-Suomen helmessä! Savua nautittiin sekä keuhkoihin (sikarit ja savusauna) että vatsaan (viski). Jotenkin itselle kertyi vain 3 valokuvaa, jotka on kaikki otettu 5 min sisään. Hauskaa kuitenkin oli, vaikka todisteet ovatkin vähissä. :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut vielä koko perheelle! Todella suloinen tyttö tuo teidän neiti. :-)
/Ami