torstai 13. syyskuuta 2007

Hong Kong

Täällä Jarno ja Hong Kong. Duunimatkalla koko viikon. Alkuperäinen suunnitelma oli lentää pois jo keskiviikkona, mutta lähtö venyi perjantaiaamulle. Ainakin vielä näyttää, että huomenna pääsisi lähtemään...

Duunia on riittäänyt taas sen verran, että Hong Kong pysyy melko tuntemattomana hotellia+kortteli ja toimistoa lukuuottamatta. Sinäänsä ihan mielenkiintoista on tosin ollut. Voi sanoa, että diili jota täällä veivataan on käänteiltään omaa luokkaansa. Sanotaan vaikka noin. :)

Varattiin perheelle liput (etelä) Koreaan Kiinan kansallisviikon lomalle. Lähdetään 2.10 ja tullaan takaisin Pekingiin 6.10. Hauskan matkasta tekee, että Lauralla on Koreassa lukion vaihto-oppilasvuoden aikainen kaveri, jota Laura ei ole nähnyt (hm...) 13-14 vuoteen.

Pekingissä kaikki edelleen hyvin, Alisa kasvaa ja kehittyy. Yritin täällä Hong Kongissa katsella tuliaisiksi "taaperokärryä" jolla voisi harjoitella seisomista ja myöhemmin kävelyä. Taitaa vain venyä toimistolla sen verran, että en ehdi poiketa Brio:n jälleenmyyjällä, jonka löysin netistä.
再见 - Zài jiàn (~näkemisiin l. näkemiin)

(turha luulla, että osaisin merkkejä - lunttaisin)

Ei kommentteja: