perjantai 21. marraskuuta 2008

Suomessa taas

Lensimme taas vaihteeksi Suomeen koko perhe 5.11. Jarno otti muutaman päivän lomaa ranskalaisen vapaapäivän 11.11. (1. Maailmansodan päättymispäivä) yhteyteen. Harvinaisesti lensimme koko perhe samalla lennolla. Yleensähän tytöt lentää Suomeen vähän aikaisemmin ja palaa Ranskaan (tai Kiinaan) hieman myöhemmin.

Ohjelmaan mahtui taas kaikenlaista. Jarno kävi fiilistelemässä TKY136 vuosijuhlissa, Laura kirjoitteli gradua ja Alisa leikki serkkujen kanssa. Muita kokokohtia: Mikko pyysi Jarnoa toiseksi bestmanikseen (häät ensi kesänä) ja kävimme syömässä Mikon ja Mirlen sekä Jullen ja Paulan kanssa.
Vuosijuhlat meni perinteikkäästi ja Jarno jaksoi taistella aina klo 07 aamulla. Paljon vanhoja tuttuja ja opiskelijameininkiä. Toipuminen univelkoineen kesti kieltämättä pari päivää... Juhlista jäi rajallisesti materiaalia, jotka kannattaa julkaista, mutta tässä yksi pääjuhlasta sekä majapaikasta Muumilla.




Jarno on taas jo Pariisissa, mutta tytöt vielä Suomessa sunnuntaihin asti. Seuraavan kerran Suomeen lennetään jouluna, johon ei itseasiassa ole kuin reilu kuukausi.

Ei kommentteja: