keskiviikko 24. syyskuuta 2008

Vierailijoita

Toissa viikolla kylässä olivat Marjo, Klasu ja Jessica. Viime viikon lauantaina Pariisiin saapui Lauran korealainen kaveri ja hänen siskonsa. Saman viikon sunnuntaina meille saapui Lauran äiti, joka on Alisaa hoitamassa melkein kaksi viikkoa.
Tiistaina 30.9 (-11.10) Laura ja Alisa tulevat suomeen käymään.

Tiina ja Simmu tulla tupsahtavat Pariisiin 10.10 - 14.10

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Kiitos paljon että saimme budjata siellä teillä. Oli oikein mukavaa, Alisalle terkkuja!

Suvi kirjoitti...

Terve Pariisiin! Ollaan Tuomaksen kanssa suunnittelemassa viikonloppumatkaa joulukuussa (SAS on palvellut Suvia useiden vouchereiden arvosta tänä vuonna ja nyt on aika kuluttaa niitä). Tavoitteena on IP-viikonloppu (pe-ma) tai sitten sitä seuraava viikonloppu. Riippuu vapaista paikoista SAS:n tarjouksella... Vois sitten törmäillä jos olette silloin samoilla piireillä!

Suvi kirjoitti...

Miksi ihmeessä mun viestin nimimerkiksi tuli morsian? Käsittämätöntä. Tiedoksi kaikille, että mitään morsiameen liittyvää ei ole tiedossa. Aivan käsittämätöntä käytöstä IE:ltä / Googlelta... Olen aikaisemmin käyttänyt Google-tiliä vain yhteen työjuttuun enkä siellä ole varmasti laittanut "nimeksi" morsianta... Enkä kyllä muuallakaan. Ni. :) Suvi

Suvi kirjoitti...

Eikun. Olin itse syyllinen. Tein Google-tunnuksella yhdelle ystävälle polttariblogin ja siellä kätevästi laitoin nimeksi "Morsian". Selvisi sekin. :) Nyt lopetan spämmäämisen tältä perjantailta.